Warning: Narrowing occurred during type inference. Please file a bug report on bugs.php.net in /home/bnkpeubf/domains/sintvictorparochie.nl/public_html/inhoud/plugins/LayerSlider/layerslider.php on line 63
In Memoriam - Jan Overman - Parochie Obdam

16 november 2017 is Jan Overman in het bijzijn van zijn vrouw Willy en zijn kinderen overleden. De laatste dagen, zo zei hij zelf, voelde hij zich als ‘een paling in een kissie’. Zo voelde hij zich zelf in de hoek van zijn kamer liggend. Bijna 55 jaar was hij samen met zijn Willy getrouwd en dat had hij eind december nog graag beleefd, maar dat heeft niet zo mogen zijn. Omringd door zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen, zijn familie en vrienden hebben wij van Jan in de Sint Victorkerk met een mooie viering afscheid genomen.In het In Memoriam, door zijn kinderen voorgelezen, kwamen veel van zijn talenten sterk naar voren, vooral wat hij met zijn handen maakte: hij was heel kunstzinnig, getuige zijn schilderijen en beeldjes. Men zegt wel eens: ‘Wat zijn ogen zagen, maakten zijn handen‘, en dat was echt zo.
Veel is hij de laatste jaren samen met zijn Willy erop uitgetrokken, in april nog naar Benidorm, ook wilde hij graag nog in september naar Sauerland. Dat ging echt niet meer. Hij was al te ziek. Tot het einde toe is hij optimistisch gebleven.  Nu hebben we hem los moeten laten en is hij naar dat grote Vaderhuis gegaan.
Jan, dat jij nu rusten mag in Gods eeuwige vreugde en vrede. Rust zacht.

Pastor de Groot