Op zondag 14 januari neemt Tineke de Boer-Bleeker afscheid als pastoraal werkster van regio De Waterkant. Zij was de afgelopen twaalf jaar werkzaam in De Goorn, en vanaf het moment dat de parochie De Goorn zich aansloot bij onze regio was ze lid van het pastoresteam van regio De Waterkant.In onze kerk ging ze af en toe voor in vieringen en ook leidde ze hier enkele cursussen. Eind vorig jaar bereikte Tineke de pensioengerechtigde leeftijd. Voor pastoraal werkers betekent dit dat ze verplicht zijn met hun werk te stoppen.
Tineke wordt als pastoraal werkster uitgeluid met een feestelijke viering in de parochiekerk van De Goorn op zondag 14 januari om 10.00 uur. Hierna is er gelegenheid Tineke de hand te drukken onder het genot van een kopje koffie. U bent allen van harte welkom.