In Obdam is er niet iedere zondagochtend meer een kerkdienst, laat staan dat er iedere week een Eucharistieviering is. Als u wilt weten waar u in onze regio een mis of een andere viering kunt bijwonen als dat in Obdam niet gaat, dan is het raadzaam een abonnement te nemen op de digitale nieuwsbrief van regio De Waterkant. De Waterkant is een kerkelijke regio die nu nog bestaat uit acht parochies: De Goorn, Ursem, Spierdijk, Zuidermeer, Obdam, Spanbroek, Hoogwoud en De Weere.
De digitale nieuwsbrief komt wekelijks uit en bevat alle vieringen in de regio en de meest actuele informatie van de acht parochies. Voor meer informatie of aanmelden voor een kosteloos abonnement op de nieuwsbrief: regiodewaterkant@gmail.com. Elke donderdag beschikt u dan per e-mail over de meest actuele informatie van onze regioparochies.