In de afgelopen weken vonden er in de Sint Victorkerk drie huwelijken plaats. Op 12 mei gaven Ramona Laan en Jeroen Hauwert elkaar het jawoord, op 25 mei trouwden Jolanda Stuijt en Marcel Spil en op zaterdag 2 juni stapten Henk van Vliet en Fiona Klinkenberg in het huwelijksbootje, of liever gezegd op de huwelijkstractor.
Voor dit bruidspaar was er geen beter vervoermiddel denkbaar. Per tractor vertrokken ze vanuit de kerk naar hun boerderij in de Berkmeer. Ik wens de drie echtparen Gods zegen en een goede toekomst. Ze verdienen het!
Ik vond het heel bijzonder om met deze jonge mensen nader kennis te maken en mee te werken aan de viering van hun kerkelijk huwelijk. Mochten er meer stellen zijn die een kerkelijk huwelijk overwegen: ik houd me van harte aanbevolen.