De zomer komt eraan en voor veel mensen is de vakantietijd al begonnen. Dat is ook te merken in de kerk en in de pastorie. Het wordt rustiger, maar er zijn ook mensen en groepen die in de zomer dapper doorgaan. Iedere donderdagochtend is er een viering in de kapel, iedere donderdagmiddag is het secretariaat geopend en vanaf 15 juli tot 2 september is er iedere zondag een viering in onze kerk. Er zijn gedurende die tijd geen vieringen op zaterdagavond.

De voorlopig laatste viering op zaterdagavond vindt plaats op 7 juli. Het is de ‘terugkomviering’ voor de Eerste Communicantjes, waarbij de Victorzangertjes zingen. De eerstvolgende viering op zaterdagavond is op 8 september met het koor Entre-Deux. In de tussentijd zijn er dus enkel vieringen op zondagochtend.