Dag Piet,

Op woensdag 25 juli 2018 is Piet Klaver op de leeftijd van 59 jaar overleden. Heel onverwacht, op één van de warmste dagen van het jaar.
Vol liefde denken wij aan jou terug, Piet. Je was een warme man, liefdevol, belangstellend en zorgzaam naar je omgeving. Je droeg al jong de verantwoordelijkheid toen je vader op jonge leeftijd overleed. Je wilde er zijn voor je moeder, broers en zussen. Je was er voor hen, maar ook voor José, voor je vrienden, het bouwbedrijf, buren en anderen. Je hebt samen met je broer en zussen en medewerkers hard gewerkt  om het bouwbedrijf door de crisissen heen, in goed banen te leiden.

Naast je werk genoot je van de vrijheid.
Zoals het kamperen tijdens vakanties,  buiten zitten met een kampvuurtje in de tuin, naar de vogels luisteren, genieten van muziek en van stiltes en samen met José  lange wandelingen maken. Of  rijden in de Cabrio, de wind tegemoet en mooie alternatieve wegen zoeken.

We hebben tijdens het afscheid een kampvuur brandend gehouden, als symbool voor de warmte die jij ons gaf en die deze dagen de verbondenheid vanuit  familie, vrienden, buren, medewerkers en allen die betrokken waren met jou, weergaf.
Hou die warmte vast.

Warmte, zo  fijn om te ontvangen
Warmte, zo eenvoudig om te geven
Hopelijk is er bij kille dagen
Genoeg warmte om mee verder te leven

Annet Smal