Er zijn meer wegen die naar Rome leiden…
Een daarvan is vanuit onze regio De Waterkant.

Vanuit De Waterkant wordt een pelgrimsreis naar Rome georganiseerd.
Deze vindt plaats van 6 t/m 10 april 2019.
De reis zal begeleid worden door Pastor Eric van Teijlingen en pastor Nico Knol en met Yvonne Heddes als hotelleider. Aan deze reis kan iedereen deelnemen die goed ter been is.

We vliegen in de vroege ochtend (vanaf Schiphol) met KLM naar Rome en terug in de avond, zodat we deze reisdagen ten volle kunnen benutten.

In Rome worden de vier hoofdbasilieken bezocht en hebben we in één van deze basilieken een Eucharistieviering. Uiteraard bezoeken we ook de toeristische highlights zoals de Spaanse trappen, Trevi Fontein, het Pantheon en het Colosseum tijdens de stadswandelingen.
We bezoeken de Scavi: het graf van Petrus en aansluitend ontdekken we het Vaticaans museum waar we de Sixtijnse kapel en de wereldberoemde fresco’s van Michelangelo zullen zien. De audiëntie met Paus Franciscus staat uiteraard in het program.
Ook hebben we een vrije middag om te genieten van een lekker Italiaans ijsje, een verfrissend drankje op een van de vele gezellige terrasjes of om iets anders naar eigen keuze te doen.
Dit is slechts een kleine selectie van wat we allemaal te zien krijgen tijdens deze vijf dagen.

We verblijven in een tweesterren hotel op basis van halfpension, Dit hotel is vlakbij metrostation Cornelia. Het hotel is gelegen in een prachtig groen park met een gezellig terras.

Op dinsdag 8 januari 2019 om 19.30 uur bent u welkom op de informatieavond in de ontmoetingsruimte van de St. Bavokerk, Noorddijkerweg 1 te Ursem.

Wilt u meer weten neem dan gerust contact op met Yvonne Heddes, tel.: 06  51605562 of  072 5021743 of via de mail: yvonne@yris-ursem.nl