Beste mensen,

In verband met de corona-crisis is er een aantal maatregelen genomen:

• Vanaf 4 juni zullen de donderdagvieringen (9.00 uur) en de zondagvieringen (10.00 uur) in onze kerk hervat worden. Er mogen slechts 30 aanwezigen zijn, de afstand van 1,5 meter moet altijd in acht genomen worden. Er staat ontsmettende handgel bij de ingang klaar. U komt de kerk binnen door de rechterdeur en verlaat de kerk door de linkerdeur. Met bordjes is de ‘route’ aangegeven.
  • U bent van harte welkom maar let alstublieft op de algemeen geldende maatregelen: Houd altijd afstand van anderen (minimaal 1,5 meter) en blijf thuis als u verkouden of ziek bent.
  • Alle vieringen in de Sint Victorkerk kunt u thuis volgen via onze  livestream: LIVESTREAM-St.Victor Obdam
  • U kunt door middel van livestream-verbinding de vieringen vanuit De Goorn volgen
    via www.kerkdienstgemist.nl  en de vieringen in Wognum op www.rkemmausparochie.nl.
    Alle zondagvieringen uit De Goorn en Wognum (steeds om 10.00 uur) worden uitgezonden.

Ik wens u allen veel sterkte toe in deze onzekere tijd. Laten we bidden dat het virus spoedig wordt teruggedrongen, door te bidden blijven we met elkaar verbonden.

Hartelijke groet,
pastor Bert Glorie