Beste mensen,

De richtlijnen van het RIVM voor de vieringen in de kerk zijn de afgelopen dagen helaas weer gewijzigd:

• Er mogen maar 30 mensen bij de reguliere vieringen in de kerk aanwezig zijn.
  • Iedere tweede bank is afgeplakt en daardoor niet toegankelijk. Er staat ontsmettende handgel bij de ingang klaar. U komt de kerk binnen door de rechterdeur en verlaat de kerk door de linkerdeur. Met bordjes is de ‘route’ aangegeven.
  • U bent welkom maar let alstublieft op de algemeen geldende maatregelen: Houd altijd afstand van anderen (minimaal 1,5 meter) en blijf thuis als u verkouden of ziek bent.
  • Er geldt een dringend advies dat aanwe­zigen een mondkapje dragen (volgens de richt­lij­nen van de over­heid).
  • Alle vieringen in de Sint Victorkerk kunt u thuis volgen via onze  livestream: LIVESTREAM-St.Victor Obdam

Ik wens u allen veel sterkte toe in deze onzekere tijd. Laten we bidden dat het virus spoedig wordt teruggedrongen, door te bidden blijven we met elkaar verbonden.

Hartelijke groet,
pastor Bert Glorie