Op zaterdagavond 16 maart 2019 vindt in de Mozes en Aäronkerk aan het Waterlooplein in Amsterdam het jongerenprogramma van de Stille Omgang (SO) plaats voor jongeren van 15-30 jaar. Een uniek evenement in Nederland! Een kans voor ontmoeting; ontmoeting met andere jongeren en met God.
In 1345 vond er een wonder plaats in Amsterdam. Vanaf het begin heeft dit wonder een bijzondere rol gespeeld in de geschiedenis van de stad. God is bezig met Amsterdam, de mensen die er wonen en de mensen die er op bezoek komen. God is bezig met jou!
Duizenden mensen gingen je voor in het wandelen van de stille tocht die is ontstaan naar aanleiding van de bijzondere gebeurtenis.
Wil jij hier een onderdeel van zijn? Neem deel aan het jongerenprogramma van de Stille Omgang, een programma voorafgaand aan het lopen van de omgang door de hoofdstad van Nederland. Het thema van dit jaar is “VREUGDE”.

In het eerste gedeelte van de avond is er een gezamenlijk programma waarin momenten van verdieping,leuke activiteiten en muziek ons zullen begeleiden. Voordat we de Stille Omgang zullen lopen vieren we samen. Mgr. Punt, bisschop van bisdom Haarlem-Amsterdam, zal ons voorgaan in de Eucharistieviering.
Tot slot lopen we de Stille Omgang door de straten van Amsterdam.

Ga met me mee naar Amsterdam in de nacht van zaterdag 16 maart! Neem contact met me op (Álvaro, tel: 068737 5420 of e-mail: alvarodriguezluque@gmail.com ) om je aan te melden en zo organiseren we het vervoer vanuit regio De Waterkant naar Amsterdam.

Pastor Álvaro Rodríguez Luque