Komt u ook te gast?
Met die vraag kwamen we u de afgelopen jaren uitnodigen voor de Ontmoetingsdagen in Wognum. Vorig jaar waren alle voorbereidingen al klaar en veel gasten hadden zich al opgegeven, maar toen kwam Corona.

Helaas heeft het comité opnieuw moeten besluiten geen Ontmoetingsdagen te houden. Het is erg jammer, maar de ontwikkelingen zoals die nu zijn, geven daartoe nog geen mogelijkheden en zij vinden het onverantwoord om in deze situatie de Ontmoetingsdagen door te laten gaan. Als werkgroep Ontmoetingsdagen hebben wij hier alle begrip voor. We hebben tenslotte te maken met kwetsbare gasten.

We vertrouwen erop dat wij volgend jaar op vrijdag 22 april en zaterdag 23 april 2022 de Ontmoetingsdagen in Wognum weer kunnen organiseren op de manier zoals wij dat gewend zijn. Wij zouden het heel fijn vinden als wij elkaar dan weer kunnen ontmoeten. Weer samen kunnen vieren en genieten van deze twee bijzondere dagen. Komt u dan ook te gast?

Wees allen voorzichtig, denk om u zelf en om elkaar en laten we met z’n allen hopen dat dit virus snel onder controle is, zodat we elkaar daarna weer op een gezonde manier kunnen ontmoeten.

Hartelijke groet,
werkgroep Ontmoetingsdagen Wognum,

Agaath de Boer – Bakker
Ans Leek – Broers
Astrid Wittebrood – Schouten
Reina Dignum – Vlaar