Sinds lange tijd wordt er over het Ziekentriduüm gesproken en dat roept bij veel mensen toch wel een vertekend beeld op. ‘Ik ben toch niet ziek’, is een veel gehoorde reactie als mensen benaderd worden om deel te nemen aan deze bijzondere dagen van ontmoeting.
Daarom noemen wij het zelf al jaren Ontmoetingsdagen en vergelijken wij het met de gastdagen waar onze oma’s het over hadden. Dagen om elkaar te ontmoeten, onder de mensen te zijn, op verhaal te komen, een luisterend oor, lekker verwend te worden en te genieten.

Zo lazen we laatst eens de term; ‘Betekenisvol Ontmoeten’. En dat is nou precies wat deze twee warme en sfeervolle dagen zijn. Dagen van samen vieren, samen delen. Dagen van ontmoeten met de kleine en grote ‘O’ in de eucharistievieringen en handoplegging, ontmoeting met Maria tijdens het lof. En niet minder belangrijk; de warme ontmoetingen met elkaar.

Beide dagen wordt ’s morgens met de heilige mis begonnen. De eerste middag is een ontspanningsmiddag. Zaterdagmiddag worden deze Ontmoetingsdagen afgesloten met het Maria-lof.

Wij nodigen u uit om met ons mee te gaan naar deze gastendagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 april. Iedereen is welkom, ongeacht geloofsovertuiging.

Komt u ook te gast?
Meldt u zich dan aan bij Agaath de Boer – Bakker: 0226-45 24 54.
De kosten bedragen € 27,00 voor twee dagen. Voor vervoer wordt gezorgd.
Opgeven kan tot maandag 23 maart aanstaande.

Hartelijke groet,
namens de werkgroep Ontmoetingsdagen Wognum,

Agaath de Boer – Bakker, 0226-45 24 54
Astrid Wittebrood – Schouten