Het was een mooi initiatief van pastoor Paul om in de Mariamaand oktober, op een zondag in de buurt van de feestdag van Sint Victor, van ons Mariakapelletje te wandelen naar de kapel van Onze Lieve Vrouw ter Nood in Heiloo. Vorig jaar was het de dertiende keer dat deze wandeling plaatsvond. De laatste jaren verliepen de contacten met het bedevaartsoord heel moeilijk. Voor de organisatoren was dat de reden om de handdoek in de ring te gooien. Het is me dit jaar niet gelukt het contact met Heiloo weer in goede banen te leiden. De corona-crisis en het feit dat ik nog geen priester ben, heeft me daarbij parten gespeeld. Ik wil volgend jaar nog een poging wagen. Hopelijk kunnen we de traditie dan weer voortzetten. Ik heb gemerkt dat er genoeg mensen zijn die willen helpen bij het organiseren van de Kapellentocht, maar dit jaar gaat het helaas niet meer lukken.