– Ingezonden mededeling –

Activiteiten Provider seizoen 2018/2019

Het Provider-seizoen is volop in beweging. Tijdens de startactiviteit zijn we met ruim 25 jongeren een middag neergedaald in Hensbroek. Daar hebben we met z’n allen een spel midgetgolf gespeeld.  Na het midgetgolfen, stond er patat voor ons klaar met iets lekkers en een ijsje toe. Het was een geslaagde middag.

De filmavond die afgelopen november gehouden werd was een succes, we bekeken de film ‘Lover or loser’. Deze film gaat over loverboys. Aansluitend komt er eind januari iemand van Stichting Stoploverboys.nu een voorlichtingsavond houden.

Afgelopen oktober hebben veel jongeren kennis mogen maken met yoga. Het plezier stond voorop en menigeen kwam ontspannen terug van deze yogales. Voor de komende tijd staat er weer een tal van leuke en leerzame activiteiten op het programma. Van ‘NL Doet’ tot een bezoek aan een moskee. Hieronder vind je het gehele aanbod.

Heb je je nog niet opgegeven maar vind je het leuk om toch mee te doen aan een activiteit en ben je tussen de 11 en 20 jaar, dan ben je van harte welkom. Je mag natuurlijk altijd een vriend of vriendin meenemen. De inschrijfkosten zijn € 10,- voor een heel seizoen, ongeacht of je aan één activiteit meedoet of aan allemaal.

Programma 2018/2019

Midgetgolf   –   7 oktober 2018 (reeds geweest)
Yoga   –   28 oktober 2018 (reeds geweest)
Filmavond (film over loverboys)   –   16 november 2018 (reeds geweest)
Avond Stichting Stoploverboys.nu   –   17 januari
Sirkelslag Young  (landelijk, interactief spel)   –   1 februari
NL Doet    –   16 maart
Moskee bezoeken   –   18 of 19 mei
Kamp   –   1 en 2 juni

Heb je nog een vraag of wil je je opgeven, stuur dan een mail naar providerdewaterkant@gmail.com

Dan nu nog een oproep voor de (jong) volwassen onder ons!!!!!!!!
Wij zijn op zoek naar mensen die ons Providerteam willen komen versterken. Lijkt het jou leuk om met jongeren te werken en kun je je goed inleven in jongeren? Ben je creatief genoeg om inspirerende activiteiten te bedenken en te begeleiden? Dan zijn we op zoek naar jou! We zouden het superfijn vinden als je binnenkort ons team komt versterken! Heb je nog vragen, stuur dan een mailtje naar bovenstaand e-mailadres en wij nemen contact met je op.

Vriendelijke groet,

Het Providerteam de Waterkant