Waarom gaat onze mooie pastorietuin veranderen?

Het antwoord is eenvoudig:

Pastor Bert wordt tot priester gewijd, eigenlijk zou dit op 6 juni gebeuren, maar door het coronavirus is helaas de datum voor onbepaalde tijd uitgesteld. Graag willen wij als parochiegemeenschap Bert natuurlijk een mooi passend cadeau aanbieden. Een onderdeel van het cadeau is, het maken van een mooi terras, zodat er voor  pastor Bert een stukje privé wordt gecreëerd. Nu lopen kapelbezoekers of de mensen die naar de urnenmuur gaan in alle openheid achter de pastorie.

Doordat er nu een mooie afgeschermde plek wordt gemaakt, hebben zowel pastor Bert als de bezoekers van kapel en urnenmuur alle privacy.
Met de zomer in het zicht hebben we niet gewacht op de datum van de priesterwijding van pastor Bert, want waarschijnlijk is dan de zomer al voorbij.
De eerste giften voor het cadeau zijn al binnen, daarom heeft Jan Beentjes met hulp van de tuinkabouters de eerste stappen gezet.
Er zijn houten schermen geplaatst. Er is een border gezet waarin straks tuinkruiden worden geplaatst. Er komt een groot terras waarop Bert zijn tuinmeubelen kan plaatsen. De buitenkraan is geplaatst, zodat het water geven van de planten heel makkelijk kan gebeuren.

Er zijn al vele mooie vaste tuinplanten geschonken.
Laat nu de zomer maar komen!