Ga met ons mee naar die mooie warme plek in de Ardennen waar Maria, de maagd der armen, op ons wacht. De bedevaart duurt vijf dagen, van vrijdag 25 tot en met dinsdag 29 augustus.
Wij halen u met de bus op bij opstapplaatsen om naar de eerste stop te gaan en daar koffie of thee te drinken. Dit is het verzamelpunt van de bussen en hier ontmoet u uw medegasten en alle vrijwilligers van Bisdom Haarlem-Amsterdam. Daarna gaat de reis richting het zuiden waar een broodmaaltijd wordt aangeboden om dan voldaan naar Banneux te vertrekken.
Priesters, verpleegkundigen, een arts en verzorgenden staan voor u klaar om u (daar waar nodig) te begeleiden en u vijf prachtige dagen te laten beleven. De reis is ook geschikt voor minder validen en zieken. Rolstoelen en rollators zijn aanwezig om een wandeling of uitstapje mogelijk te maken. Een rolstoelbus is aanwezig. Bent u gezegend met een goede gezondheid dan bent u natuurlijk ook van harte welkom om de warmte van Banneux te ervaren.
Op de terugweg stoppen wij wederom voor een heerlijke warme maaltijd. Dat is ook de plaats waar wij afscheid van elkaar nemen en de reis naar huis vervolgen om u veilig en wel weer bij de opstapplaats te brengen.

De kosten bedragen € 295,– hierbij is alles inbegrepen
Voor informatie en inschrijving kunt u contact opnemen met Ellen van der Laan, tel.: 06 30918592 of e-mail: banneux.bisdomhaarlem@outlook.com

Bisdom Haarlem/Amsterdam