Lief, zorgzaam, positief, optimistisch en blij: deze karaktereigenschappen horen bij Aad.
Aad was de jongste van het gezin Steltenpool. Hij had vijf broers: Jan, Joop, Theo, Siem en Toon.
Zijn moeder was de laatste jaren van haar leven ziek en Aad heeft toen veel voor haar gezorgd.
Aad werd verliefd op Mien de Boer en met haar ging hij trouwen. Ze gingen wonen in de Horstenburghstraat waar Astrid werd geboren. Eind 1961 verhuisden ze naar hun nieuwgebouwde woning aan de Van Wassenaerstraat. Daar werden Frank en Jolande geboren.
Aad en Mien hielden beiden van gezelligheid en feestjes.
In de beginjaren van hun huwelijk was Aad tuinder. Toen Martien De Boer vroeg om bij hem glaszetter te worden heeft hij dat met beide handen aangepakt. Aad was een harde werker.
Tot groot verdriet werd Mien ziek en overleed veel te jong.
Aad stond er alleen voor met drie opgroeiende kinderen. Maar hij sloeg zich er doorheen. Op zaterdag kookte hij een grote pan rijst en samen met zijn dochters werkte hij het huis door en deden ze samen de boodschappen. Door de week had Bets de Boer elke dag een pan met groente voor ze klaar. Zo redden ze het samen tot Aad een nieuwe liefde vond in Toos de Goede. Zij gaf weer kleur aan zijn leven. Samen hebben ze vele en verre reizen gemaakt. Helaas kreeg Toos de ziekte A.L.S. en ook voor haar heeft Aad met veel liefde gezorgd.
Na haar dood pakte hij zijn leven weer op. Hij hield van biljarten en werkte graag in zijn tuin. Bovendien was hij gastvrij: “Ientje toe” was een vaste uitspraak van hem. Aad was ook een lieve opa voor al zijn kleinkinderen.
Graag had hij nog een paar jaartjes verder geleefd, maar na een herseninfarct is hij, zondag 19 november, op 91-jarige leeftijd overleden.
Hij hield intens van zijn kinderen en kleinkinderen en zij van hem.

Dag lieve Aad…

Ria Potveer