Op zaterdagavond 2 november wordt de jaarlijkse Allerzielenviering gehouden. In deze viering gedenken we al onze dierbare overledenen, maar vooral degenen die in het afgelopen jaar gestorven zijn. U bent van harte welkom.

Zondagochtend 3 november is er een Hubertusviering. Jachthoornblazersgroep ’t Wildrijk zal deze viering opluisteren. De jagers uit Obdam en omgeving zullen eveneens acte de présence geven. Hiervoor zijn ook de ouders uitgenodigd van de kinderen die in de laatste twee jaar gedoopt zijn. Voor deze kinderen is bij hun doopsel een hartje gemaakt dat is opgehangen in de doopboom. Deze hartjes, waarop de namen van de kinderen gekalligrafeerd staan, worden in deze viering aan de ouders meegegeven. Uiteraard zijn ook de kinderen zelf welkom.

Zij kunnen de zegen ontvangen van pastor Nico Knol, die in de afgelopen jaren hier doopheer was. Na de viering kunnen ook huisdieren worden gezegend. Bovendien worden er Hubertusbroodjes gezegend die ter plekke kunnen worden opgegeten of mee naar huis kunnen worden genomen en er wordt door de jagers een Jägermeister aangeboden.