Net als veel andere artiesten heeft mijn zus Charlotte tijdens de corona-crisis niet stil gezeten. Ze heeft een prachtig lied geschreven met als titel: Als het weer kan… Daarin beschrijft zij wat ze gaat doen als de crisis voorbij is. Haar familie bezoeken is daarbij het belangrijkst: haar kinderen, haar ouders, haar broers en zus… Vooral als u in De Horstenburgh woont, kan ik me voorstellen dat u er ook erg naar verlangt om weer bij familie op bezoek te kunnen gaan. En dat er weer mensen bij u langs kunnen komen… Zelf zou ik ook weer heel graag naar De Horstenburgh gaan. Ik at daar vier a vijf keer per week warm, op een vaste plaats met altijd dezelfde tafelgenoten, en we hadden er eens per week een viering, op vrijdagavond in de kapel. Ik mis het, maar ik heb gelukkig nog allerlei andere activiteiten en veel mensen om me heen. Als u dat allemaal niet hebt, en u zit vrijwel de hele dag op uw kamer, dan kan ik me voorstellen dat u het samen eten en de viering ook mist. Maar dan mist u natuurlijk nog veel meer: alle dagactiviteiten die er waren, de wandelingen naar buiten, het onderlinge contact en uiteraard het contact met uw familie… Gelukkig is De Horstenburgh door alle maatregelen wel corona-vrij gebleven. Toch hoop ik dat alles binnenkort weer mag. Want ik kom graag naar De Horstenburgh… Als het weer kan!