Mam is geboren en getogen Obdamse, 93 jaren lang. Ze kende zoveel mensen en zoveel mensen kenden haar. Een vrouw, een moeder die altijd klaar stond om hulp te bieden daar waar nodig. Naast haar liefdevolle zorg voor kinderen en kleinkinderen, heeft ze ook lange tijd voor haar ouders gezorgd. Mam studderde graag in huis, bakte heerlijke cake en appeltaart, had altijd de koffie klaar en was belangstellend voor iedereen. Ze was lid van het vrouwenrondje, van KVG en de gymvereniging, had een kaartclubje, hield van de kermis en carnaval, zong jarenlang in het Parochiekoor en was gastvrouw op de pastorie. Op latere leeftijd leerde ze zwemmen in het nieuwe openluchtbad en heeft daar zoveel fijne uren doorgebracht. De vierdaagse en vele marathons heeft ze gezwommen, samen met haar jongste dochter.
Ook was er verdriet, zo moest ze afscheid nemen van zoon Jos en vele jaren later van oudste kleinzoon Peter. En in 2010 overleed haar echtgenoot Cor, na een liefdevol huwelijk van bijna 60 jaar.
In de loop der jaren verloor mam steeds meer familieleden en dat viel haar zwaar. Ze was de laatste Groenland van haar generatie. Daarentegen genoot ze van de familie die steeds groter en groter werd. Bij haar overlijden telden we inmiddels 25 achterkleinkinderen en wat was ze daar trots op.
De afgelopen jaren werd alles wat lastiger, maar met wat meer hulp en zorg, waar ze altijd heel dankbaar voor was, kon mam toch in Victorstaete blijven wonen. De laatste weken heeft ze alsnog doorgebracht in De Schakel te Spanbroek en zoals zij ons altijd heeft omringd met liefde en zorg, zo hebben wij haar ook in deze periode omringd en niet alleen gelaten. Het was fijn om dat voor haar te kunnen doen.
Zondag 22 januari is mam rustig ingeslapen… Wat zullen we haar missen en wat zal het stil zijn…
Allerliefste mam, rust zacht, wees gelukkig bij de mensen die u zijn voorgegaan en weet dat we u altijd in liefde zullen gedenken.

Kinderen Bleeker