Op zondag 6 oktober rond 5 uur ’s morgens vertrekt er vanaf het Kerkplein een bus met 40 Lourdespelgrims. We vliegen vanaf Schiphol naar Toulouse en gaan daarna weer verder per bus.

Op vrijdagavond 11 oktober komen we als alles goed gaat, weer aan in Obdam. We hopen dan een paar mooie dagen in Lourdes te hebben beleefd. Natuurlijk kunt u ons komen uitzwaaien op het moment dat we vertrekken, maar dat kan ook al op zaterdagavond 5 oktober bij de Uitzwaaiviering. Het is een goede gewoonte om de avond voorafgaand aan een Lourdesbedevaart een viering te houden waarin iedereen welkom is. Als u mensen kent die meegaan, als u Lourdes een warm hart toedraagt of als u wilt proeven van de sfeer van een Lourdesreis, dan is het iets voor u.

Tevens bent u dan in de gelegenheid intenties op te geven waarvoor we in Lourdes zullen bidden. Het koor Sing@Victor luistert deze viering op met zang en mooie woorden.

Voor ons, de pelgrims, betekent het niet alleen een weemoedig afscheid van onze familie en vrienden, maar ook een feestelijk begin van onze bedevaart.