In de pastorie, en met name in het woongedeelte op de eerste verdieping, is de laatste weken hard gewerkt. De deuren, de muren, de plafonds en de trap zijn geschilderd, er zijn nieuwe lampen opgehangen en er is nieuwe vloerbedekking gelegd. En passant zijn er ook kleinere klussen gedaan. Voor een deel van het schilderwerk is Theo Munster ingeschakeld en voor het leggen van de vloerbedekking Leon Borst, maar verder is het een klein groepje vrijwilligers geweest dat alle werkzaamheden heeft verricht. Ik wil iedereen die aan deze grote opknapbeurt heeft meegewerkt hartelijk daarvoor bedanken. Daarbij horen natuurlijk ook de mensen die een bijdrage hebben geleverd aan de actie ‘een warm welkom’. Ik voelde me hier vanaf het begin al welkom, maar dat jullie bereid waren de hele pastorie voor me op te knappen en deels opnieuw in te richten, doet me erg goed. Natuurlijk hoop ik hier nog lang te blijven, maar ik hoop tevens dat ik niet de laatste priester ben die zich in onze mooie pastorie thuis zal voelen.