Dinsdag 24 augustus is Lida overleden. Ondanks haar jonge leeftijd van 70 jaar, was haar lichaam te ziek en ging het niet meer.
Lida is opgegroeid in Wognum op de Zomerdijk, waar ze met haar 9 zussen woonde. Lida hield van buiten zijn en hielp haar vader graag bij de werkzaamheden rondom het huis.
Ze was een optimistische en gezellige vrouw. Ze creëerde sfeer en gezelligheid in huis en was altijd belangstellend. En als je bij Bram en Lida kwam, dan voelde men zich gehoord en gekend. Dat was ook de spreuk van Lida; “Neem de mens zoals ie is”. Dat is waar het om gaat, oordeel niet en gun het een ieder om zichzelf te kunnen zijn.

Lida heeft een mooi leven gehad met Bram en zijn 48 jaar samen getrouwd. Met de kinderen Simone en Henk, William en Kim en Hugo vormen ze een warm liefdevol gezin. De kleinkinderen Luuk en Maud waren de lichtpuntjes, wat heeft Lida, juist in de moeilijke periode van ziek zijn, van ze genoten. Dagelijks bekeek ze via de tablet hun foto’s en die van haar gezin.
Er zijn ook tegenslagen geweest voor Lida in de periodes van haar ziek zijn, maar ze zat nooit bij de pakken neer. Hier kwam haar doorzettingsvermogen, optimisme en veerkracht naar boven. En ze had dromen waar ze nog voor wilde gaan. Samen met het gezin heeft zij haar dromen waar gemaakt.
Lida, je mag nu voor altijd dromen.

In liefdevolle herinnering,
Annet Smal